Hawaii day 2

Andra dagen på Hawaii åkte vi till Pearl Harbor. Det tog oss ca en timme att åka dit i den gula skolbussen och väl där fick vi gå runt och titta på allt själva. Det var inte det häftigaste stället jag varit på men det var kul att ha fått se. Efter att ha vandrat runt där ett tag gick vi in i en biograf och såg en kort filmsnutt som introducerade vad som hade hänt där på Pearl Harbor. Efter dem ut oss via båt till USS Arizona vilket var ett av skeppen som sjönk. Det ligger ännu kvar på botten och man kan till och med se olja flyta upp på ytan från det fortfarande. De berättade också att de har låtit alla män som dog tillsammans med skeppet ligga kvar, och de män som var på skeppet men lyckades överleva till idag som dör, har valet att bli krimerade och sedan placera sin urna på skeppet på botten.
 
Efter det var våran tur på Pearl Harbor slut och vi tog oss tillbaka till hotellet. Vi var då sugna på lunch och gick och hittade en mysig italiensk lunch resturant på ett hörn. Otur med vädret som vi hade började det regna precis efter lunch så istället för att gå till stranden gick vi i lite små affärer och sedan tillbaka till hotellet och duschade innan vi skulle ut och äta middag.
 
Vid fem som dagen innan möttes vi i lobbyn. Sedan gick vi till Hard Rock Café för middag. Det är så mysigt där med live musik och allt! När alla käkat klart runt sju åtta fick man göra vad man ville. På väg från Hard Rock till hotellet var hela shopping gatan så vi gick längs gatan och in på lite affärer. Bara tre minuter från vårat hotell låg en Frozen Yoghurt Land där vi gick och köpte Frozen Yoghurt varje kväll. Tror jag alltid fyllde upp mina bägare så fulla att det kostade 7 dollar, men det var det lätt värt! Vi tog sedan våran frozen yoghurt och satte oss på några bänkar vid stranden. Efter det drog vi oss tillbaka till hotellet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0