Columbus trip

I helgen åkte jag ner till Columbus, vilket är Ohio's huvudstad för att ha en liten gettogether med andra utbytisar. Som områdes representant måste man gå på ett möte varje år vid den här tiden och därför passar dem även på att ta med sig alla sina utbytesstudenter så vi får träffa varandra också. Så vi var ca 20 ASSE utbytesstudenter från olika delar av Ohio som möttes upp i Columbus och spenderade lördag och söndag tillsammans.
 
Tidigt på lördag morgonen åkte vi neråt till Columbus vilket tar runt två timmar. När vi kom dit var det endast jag och fyra andra utbytesstudenter från mitt område uppe i Cleveland där. Vi fick skjuts till ett köpcentrum där vi shoppade loss medan områdesrepresentanterna hade sitt möte på vårt hotell. Efter att vi hade shoppat, rekat och lekt runt i köpcentret blev vi upphämtade och körd till en Pizzabuffé där vi oväntat träffade fler utbytesstudenter. Vi käka och snackade loss i ett par timmar innan vi var tvungna att bege oss igen in till downtown där vi skulle se off-broadway musicalen "We will rock you". Det var en nytolkning, där dem levde i framtiden var Rock var förbjudet osv. Den var faktiskt över förväntan.
 
Efter musikalen åkte vi till hotellet, fick våra rum och sedan hängde i lobbyn hela kvällen. Morgonen därpå hade vi frukost och bara häng med varandra på hotellet innan utcheckning. Vid elva började nämligen våran tour av The State Capital Building vilket var hyfsat ointressant för att vara ärlig, men i bra sällskap så tog vi oss igenom den. Där efter sas det hejdå till alla våra nya foreign friends för alla skulle åka hem till sin del av Ohio. Vår lilla Cleveland grupp stannade dock kvar i downtown Columbus ett tag för lunch innan vi också begav oss hem.
 
Efter en sådan fantastisk helg med så härliga människor var det tungt att komma hem och börja skolan. Levde i en liten lyckobubbla hela helgen. Jag är så tacksam för de utbytesstudenter jag får träffa, för de är bland de mest sköna personerna man kan stöta på. Med en annan utbytesstudent blir allt så himla mindless då man inte behöver bry sig om hur ens engelska låter för alla är lika kassa i vilket fall. Man har alltid något att snacka om då man är i samma situation och det är bara så himla intressant att få höra om hur saker och ting fungerar i alla olika länder. Det spelar ingen roll vem du är eller vart ifrån du kommer, alla är så öppna och man blir som en fin familj där det känns som alla har känt varandra hur länge som helst. En utav killarna var dessutom dansk och han kunde lite svenska men det blev engelska i vilket fall. Vill runda upp med att säga att jag är väldigt glad att jag fick den områdesrepresentanten jag fick, hon är en väldigt fin person att ha att göra med!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Cool gang!!!

2014-01-15 @ 17:36:54
Postat av: pappa

Kul att du har kul med trevliga utbytisar. Känns bra hela vägen hem till Sollentuna. /kram!!!

2014-01-18 @ 16:39:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0