Länge sedan

Just nu sitter jag i Eves rum och gör henne sällskap medan hon gör lite läxor. I dag är det torsdag och jag är så glad att det är helg imorgon. Veckan har gått superfort men eftersom att jag går upp sex-halv sju varje morgon går jag runt som en zombie hela dagarna, är inte van vid att vakna så tidigt.
 
Förra helgen var det homecoming weekend. Vilket innebar hemma footballs match på fredagen och homecoming dance på lördagen. Vi hade inte spiritweek denna vecka utan vi har det veckan innan vi har hemmamatch mot våran reval skola Copley i oktober. Spiritweek innebär att man har olika teman varje dag den veckan som alla ska klä ut sig till.
 
Jag och Annie åkte till matchen och hängde där ett tag med några andra men sedan började det regna så resten av matchen blev inställd och förflyttad till lördagen. Jag och Annie åkte då med en kille Joe till ett glasställe och åt världens godaste glass. Jag köpte någon cookiedough caramel (för att allt med cookiedough är to die for!) glass och dem blandade bokstavligt ihop den framför ögonen på mig. Efter glass ätandet skjutsade Joe hem oss till Annie där vi kollade på film och Annie fixade mina naglar till homecoming. Själva homecoming dansen tänkte jag skriva mer om i ett separat inlägg.
 
Igår var jag på min första conditioning träning. Vi sprang på tracken och gjorde styrkeövningar, jag har så mycket träningsvärk idag. Eftersom att jag inte gör någon riktig höstsport kommer jag att träna conditioning måndagar och onsdagar för att hålla mig lite i form. Jag gillade det supermycket, snälla människor i gruppen och väldigt härlig coach. Vi fick i uppgift att skriva ner exakt allt vi äter de kommande fyra dagarna så hon kan guida oss i våra matvanor för hon är även den som sätter upp lunchmenyn i skolan så hon är kunnig inom kost osv.
 
Idag skulle jag gå på det första art club mötet men jag var osäker på om jag hade någon som kunde skjutsa hem mig efteråt så jag gick inte. Nu tänker ni, verkligen Louise, art club? och jaaaa! Jag har några kompisar som ska vara med i den så jag tänkte att jag kan lika gärna joina, som elev och utbytesstudent ska man ju vara så involved som möjligt så varför inte. Men som sagt missade jag första mötet så jag ska försöka närvara nästa vecka.
 
Lite homecoming dekoration i korridorerna haha
 
I fredags efter matchen
 
 
 
 

1 månad

Idag är det den 15 september och det var precis en månad sedan jag landade här i Ohio. Under den här månaden     har jag:
 • Börjat High school utan att känna en kotte
 • Blivit skjutsad av personer som är yngre än arton
 • Varit på tre konserter
 • Blivit kär i Tacobell
 • Skaffat lite amerikanska kompisar
 • Sagt The Pledge of Allegiance lite förvirrat varje 1st period
 • Röstat på homecomig king and queen
 • Varit på min första american football game
 • Handlat på Walmart i nästan pyjamas
 • Inte vetat vad jag ska svara på frågan "What's up?" fler gånger än ni kan ana
 • Varit tvungen att göra amerikansk accent i min drama class
 • Saknat er där hemma
 • Varit och dress shoppat till homecoming utan någon vidare framgång
 • Försovit mig och missat skolbussen
 • Sett killar fråga tjejer till homecoming med blommor, ballonger, skyltar och allt möjligt
 • Hängt i Cleveland                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Walk the moon
  Walk the moon leadsinger
  Fall out boyCleveland 
 •  
   
 

2013-09-11

Om ni bara visste hur svårt det är att hinna med att blogga. Jag får sällan tillfälle att sätta mig ner vid datorn och skriva ett inlägg. Jag har i alla fall gjort ganska mycket sedan jag skrev sist. Jag hade en väldigt händelserik helg, var knappt hemma någonting.
 
I fredags efter skolan åkte jag, Alison och Grace och shoppade lite, Levi's jeans och en tröja var allt jag fick med hem. På kvällen skulle jag iväg och uppleva min allra första riktiga high school american football game. Jag kom dock dit sent och lämnade tidigt så jag såg inte hela matchen men jag hann se cheerande cheerleaders, biffiga fotbollsspelare och vår skolmaskot, minuteman. Varje match har ett tema och denna gången var det hawaiitema. Folk i publiken hade hattar, hawaii skjortor och solglasögon. Det var trist att jag inte fick se mer av matchen men det kommer fler tillfällen dem kommande veckorna. Revere förlorade i alla fall, vilket var tråkigt, för dem vann sin första match och det ryktades om att dem skulle vara bättre i år till skillnad från tidigare år då dem tydligen har varit sämst. Anledningen till att jag lämnade matchen tidigt var för att jag åkte hem till en kompis. Hemma hos henne hängde jag till Alison hämta upp mig runt ett.
 
I lördags fick jag äntligen sova ut. Vid tre bar det av hem till Alisons mamma där vi bjöds på lite mat. Sedan fick jag skjuts till en resturang där jag skulle ha orientetion meeting med min area representant och de andra utbytesstudenterna hon representerar. Vi åt, drack och gick igenom regler, råd och saker vi ska göra tillsammans under året. Det var jag från Sverige och fyra personer till, en från Tyskland, Tjeckien,  Frankrike och är osäker på det fjärde landet. Kul att träffa lite fler utbytesstudenter. Jag har annars bara snackat med en utbytesstudent och det är en tjej från Kina som går på min skola.
 
Sedan var det söndag och dags för kyrka. Min andra gång i deras kyrka här. Dem är med i en vanlig kristen liten kyrka, så det är en helt vanlig gudstjänst, med predikan och sång, kanske lite mer intim och entusiastisk men annars ganska lik svenska kyrkan. Efter kyrkan vankades ännu en släkt middag men denna gång hos Toms bror. Eve och Grace har 19 kusiner på Toms sida, så trots att inte alla var där så hade jag fullt upp att lära känna alla. Roliga var dem allihopa.
 
Revere football game
 
 
 
 
 
 
 
 
gula skolbussar
Mi amiga Annie
 

2013-09-03

I torsdags var vi på en japansk resturang för att fira Grace som fyllde 22 för några veckor sedan. Dem lagade maten framför oss, det var coolt!
Jag fick min livs första lyckokaka
Sen hoppade vi lite utanför resturangen. Grace, Graces kompis, Eve och jag
Jag var glad att testa Arizona tea för första gången. 
Alison och Tom var borta på middag så jag och Eve ställde oss i köket och lagade svenska pannkakor till middag, succé!
Ikväll (måndag, labor day) gick vi på promenad. Vi bestämde oss för att ta med Roxie men hon är gammal och lite trött så vi var tvungna att dra henne i någon sorts vagn. (just casually walking the dog)
Vi hittade och plockade majs
Jag och Eve med våran majs
 
 
 
 
 
 

Grattis brorsan 20 år

 

RSS 2.0