Hawaii day 3

Dag tre och vår tidigaste morgon av dem alla stod på shemat. Vi vakna upp trötta men taggade, vi åt frukost och gjorde oss redo sedan gick vi från hotellet och en bit bort på Waikiki beach där vi skulle få en surflektion. Dem delade upp oss i grupper så vi fick kolla på varandra vilket var kul. Dock fick vi bara testa typ tre gånger var väl ute i vattnet eftersom vi var så många. Även om vädret inte var på våran sida då det var mulet tyckte alla att det var superkul! Vi hade en kille ute i vattnet med en "proffkamera" som tog bilder medan vi försökte komma upp på brädan, men bilderna blev ingen höjdare.
 
Efter vi surfat hittade vi ett coolt träd med saker hängande från de som såg ut som lijaner, de funkade också som lijaner, vi testade.
 
Precis när vi var klara började det spöregna och vi tog oss då tillbaka till hotellet. Vi hade fritid fram tills middagen vid fem och klockan var väl tio på morgonen när vi kom tillbaka till hotellet så vi bestämde oss för att allihopa ta lokalbussen in till China town. Vi blev inte positivt överaskade. Jag hade förväntat mig en gullig liten asiatisk kvarter men det var ganska orent och inte så värst mysigt. En upplevelse i sig dock. Efter många om och men bestämde vi oss för att åka tillbaka till Waikiki för lunch istället. Vi hittade en mysig resturant som hade allt möjligt at välja på. Jag åt en supergod BBQ pizza.
 
På kvällen åkte vi iväg till någon Luau (fiesta haha) där vi åt buffé och titta på när Hawaiianer dansa HulaHula. Vi fick också gå upp på sen och dansa lite vid ett tillfälle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0