Common pleas court

För några veckor sedan följde jag och Eve, och en kompis med Alison till jobbet. Hon hade en riktigt saftig mordrättegång som vi skulle få se. Det gick dock inte som vi hade tänkt oss för att den åklagade plead guilty vilket betyder att rättegången är över för att han erkännde så, han fick sitt straff och sen var den rättegången över. Vi stod då där och bah "ööh vad ska vi göra resten av dagen?" för klockan var bara runt elva.
 
Alison föredetta prosecuter kom då in och sa att han hade en våldtäkts rättegång i en annan sal som började sanrt som vi kunde få se. Vi gick då och såg öppningen på den istället vilket var hemskt men spännande. I öppningen är då dem berättar exakt vad som har hänt och både åklagaren och försvarsadvokaten pratar om varför den åklagade är skyldig eller inte. Det låter precis som i vilken tv show som helst, lite fascinerande faktiskt. Vi fick också se en policeofficer vittna. Hörde här om dagen att rättegången var över och mannen vart dömd till himla många år i fängelse.
 
Vi gick också och åt sushi lunch det är alltid en höjdare!
 

Kommentarer
Postat av: mamma

En måltid bestämd...sushin ser härlig ut. Hade ni aptit och kunde äta efter den otäcka rättegången. Måste ändå vara spännande att få se hur det går till i verkligheten.

2014-05-19 @ 19:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0